FER DE CORNIMONT

Vakantie in het hart van de Ardennen ...

Gîte 1 Ramina - 2 personen

Een romantisch verblijf voor twee personen. Klein en gezellig. Met de deur in huis. Een authentiek gerestaureerde leefruimte met zithoek, kleine eethoek en kitchenette. Slaapkamer met lavabo, douchecel en wc.

Meer info ...

Gîte 2 Camomille - 6 tot 8 personen

Geschikt voor een drietal koppels of twee gezinnen met kinderen. Een knusse zithoek en een luxueus uitgeruste keuken met eetruimte en doorkijkhaard. Er zijn 3 aparte slaapkamers, 2 douches en 2 wc's.

Meer info ...

Gîte 3 Macralle - 10 tot 12 personen

Dit verblijf, met 5 slaapkamers, ruime badkamer, 3 douchecellen en 2 wc's, is voorzien van een moderne keuken en een sfeervolle living met kachel, mooi gerestaureerde Ardense muren, ruim zonneterras en zicht op tuin en bos.

Meer info ...


Welkom in onze vakantiewoning te Cornimont, een stil heksendorp in het hart van de Belgische Ardennen, nabij de meanders van de Semois en vlakbij Bouillon (op de grens van de provincies Luxemburg en Namen).

In deze gerenoveerde hoeve (1850) zijn drie comfortabele gîtes ingericht (apart of gezamenlijk te huur). Van een romantisch weekend met twee tot een verblijf voor 22 personen met familie, vrienden of collega’s ... Alles is mogelijk.

Fer de Cornimont is veel meer dan een vakantiehuis. Een rustige plek in een adembenemend Ardens kader, ruim, luxueus en sfeervol ingericht (met infrarood en sauna). Een prachtige tuin met speelbos.

Eindeloze wandelingen, mountainbike-parcours, kayak op de Semois, ongerepte natuur en avontuurlijke uitstappen… voor een onvergetelijke vakantie.