FER DE CORNIMONT

Vakantie in het hart van de Ardennen ...

Klik op de ingekleurde ruimten voor foto’s.


Gîte 1 Ramina: 2 pers.  |  Gîte 2 Camomille: 6 - 8 pers.  |  Gîte 3 Macralle: 10 - 12 pers.


Gîte 1: 2 personen

 


All-in-one en met de deur in huis


Dit kleine, gezellige en geheel authentieke bijgebouw is een studio voor 2 personen. 

Op het gelijkvloers bevindt zich de leefruimte met kitchenette, die comfortabel is ingericht met frigo, microgolfoven, kookplaat, vaatwas, koffiezet en spoelbak. Potten, pannen, bestek en kleine toestellen zijn aanwezig. We voorzien basiskruiden, vaatwastabletten, afwas- en schoonmaakproducten. Keukenlinnen dient u zelf mee te brengen. De zitruimte met kleine eethoek bevindt zich aan de oude schouw, voorzien van een houtkachel. Het gebruik van hout is gratis. Er is een LCD-televisie, DVD-speler en HIFI-keten (met CD-speler) aanwezig. Wie over een laptop beschikt, kan draadloos surfen op internet (via wifi). De internet-toegangscode is in de gite aanwezig. 


Een knusse slaapkamer voor 2 personen.

In de slaaphoek boven bevindt zich een slaapplaats voor 2 personen, een lavabo en een afzonderlijke kleine doucheruimte en wc. De kamer met oude balken kijkt uit over de voortuin en het dorp.

 

Gemeenschappelijke sauna/infrarood en berging

De gîte heeft een aparte toegang tot de sauna/infrarood (via de oude schuurpoort), die plaats biedt voor ongeveer 6 personen. Er is een bijhorende gemeenschappelijke doorloopdouche en een lavabo. De intieme sfeer van deze relaxruimte zal u zeker bekoren. De oude schuur is een gemeenschappelijke berging. Ideaal voor kinderwagens, edm. U vindt er alle schoonmaakmateriaal.